domenii web | cumpara domeniu

Cumpara domeniu | Despre Noi

CumparaDomeniu.ro este un serviciu pus la dispozitie de Hostgate, partener RoTLD pentru domeniile RO, care ofera servicii complete de inregistrare si administrare a domeniilor. Ne mandrim cu experienta noastra de peste 12 ani in industria de inregistrare a domeniilor si cu baza noastra solida de clienti multumiti.

Peste 14000 de clienti din Romania si din intreaga lume au ales Cumpara Domeniu pentru inregistrarea domeniului perfect, o compomenta web indispensabila afacerii lor sau site-ului personal. Gestionam in prezent un portofoliu de peste 20 de mii de domenii RO si Internationale.

Oferim o gama larga de extensii de domeniu, inclusiv .ro .com, .net, .org, .info si multe altele, la preturi competitive. In plus, oferim si servicii de gazduire web si email, astfel incat sa poti gestiona intregul aspect al site-ului tau intr-un singur loc. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa va iti faci griji cu privire la administrarea si intretinerea site-ului, ci sa te concentrezi pe dezvoltarea afacerii.

Ce ne diferentiaza de alti furnizori de servicii de inregistrare a domeniilor este atentia noastra la detalii si serviciile noastre de suport excelente. Intotdeauna ne asiguram ca raspundem rapid si profesionist la orice intrebare sau problema a clientului nostru. Avem o echipa de suport tehnic dedicata care este pregatita sa te ajute 24/7 cu sfaturi referitor la numele de domeniu pe care vrei sa-l inregistrezi, dar si in cazul in care ai probleme tehnice.

In plus, ne angajam sa oferim servicii sigure de inregistrare a domeniilor, protejand informatiile personale si financiare ale clientilor nostri. Avem masuri de securitate riguroase pentru a-ti proteja datele si pentru a va asigura ca toate tranzactiile sunt sigure.

In concluzie, daca esti in cautarea unui furnizor de servicii, de inregistrare a domeniilor, care ofera incredere si experienta, cumparadomeniu.ro este alegerea perfecta. Oferta noastra completa de servicii, in combinatie cu atentia la detalii si serviciile de suport excelente, iti vor asigura o experienta placuta si fara probleme in timp ce inregistrezi sau administrezi domeniul tau. Nu ezitata sa ne contactezi daca doresti mai multe informatii sau sa inregistrezi un domeniu astazi.

Inca nu te-am convins? Vezi parerile clientilor care au ales cumparadomeniu.ro.

 • Sunt foarte incantat de experienta mea cu cumparadomeniu.ro! A fost nevoie sa inregistrez numele de domeniu al noului site si am apelat la serviciile lor. Procesul de cumparare si inregistrare a domeniului a fost foarte usor si rapid. Am reusit sa inregistrez numele de domeniu dorit fara niciun fel de probleme sau intarzieri. Sunt foarte multumit de serviciile oferite de cumparadomeniu.ro si le recomand cu incredere oricui are nevoie de inregistrare rapida a numelui de domeniu.

  Ioana Bologa

 • Am fost foarte multumit de serviciile de inregistrare domenii oferite de cumparadomeniu.ro. Procesul a fost simplu si eficient, iar pretul a fost foarte accesibil. Recomand cu incredere acest serviciu!

  Paul Cristea

 • Am avut o experienta excelenta cu cumparadomeniu.ro atunci cand am inregistrat domeniul. Serviciul a fost rapid si eficient, iar pretul a fost foarte competitiv. Recomand cu caldura acest serviciu.

  Elena Moroianu

 • Am apreciat serviciile profesionale si prompte oferite de cumparadomeniu.ro in procesul de inregistrare a domeniului meu. Am fost foarte multumit de intregul proces. Recomand!

  Bogdan Calin

 • Am folosit serviciile cumparadomeniu.ro oferind afacerii mele un nume online si am fost foarte multumit de cat de simplu a fost procesul. Am putut plasa comanda cu doar cateva clicuri si am primit confirmarea imediat. De aemenea, plata am facut-o online, iar confirmarea inregistrarii domeniului a fost instant.

  Gabriela Onofrei

Cumpara domeniu. Intrebari Frecvente.


Cine este cumparadomeniu.ro?

Cumparadomeniu.ro ofera servicii de inregistrare si transfer domenii web. Punem la dispozitie o gama larga de optiuni pentru clienti, inclusiv inregistrarea de nume de domenii noi, transferul de nume de domenii existente de la alti furnizori si administrarea de nume de domenii existente.

Cumparadomeniu.ro este o optiune accesibila adresata celor care doresc sa isi inregistreze sau sa transfere nume de domenii web.

Ce sunt extensiile de domeniu?

Extensiile de domenii web sunt sufixele care se adauga la sfarsitul unui nume de domeniu (de ex. .ro .com .biz) si indica tipul de activitate sau de organizatie care este asociata cu acesta. Exista o varietate de extensii de domenii web disponibile, iar cumparadomeniu.ro poate oferi servicii de inregistrare domeniu pentru unele dintre cele mai populare dintre acestea.

.com este probabil cea mai cunoscuta extensie de domeniu web si este utilizata in mod obisnuit de catre site-urile comerciale sau personale.
.net este o extensie de domeniu web populara in randul acelor site-uri care ofera servicii de retea sau tehnologie.
.org este o extensie de domeniu web folosita in mod obisnuit de organizatiile non-profit sau pentru proiecte personale sau comunitare.
.info este o extensie de domeniu web necesara celor care ofera informatii generale, proiecte personale sau comunitare.
.ro este o extensie de domeniu web specifica Romaniei si se recomanda acelor site-uri care se adreseaza publicului din Romania sau care sunt detinute de persoane fizice sau juridice din Romania.

Exista si alte extensii de domeniu disponibile, cum ar fi .biz, .us, .eu etc. Te sfatuim sa verifici disponibilitatea unui nume de domeniu direct pe site-ul nostru sau sa contactezi direct echipa de suport daca vrei sa afli ce extensii de domeniu sunt disponibile pentru inregistrare prin intermediul cumparadomeniu.ro.

De ce ar trebui sa-mi inregistrez domeniul prin Cumparadomeniu.RO?

Exista mai multe motive pentru care ar trebui sa inregistrati un domeniu prin intermediul cumparadomeniu.ro..

Pret accesibil: Fiind partener RoTLD pentru domeniile RO, cumparadomeniu.ro poate oferi preturi competitive pentru inregistrarea si administrarea de nume de domenii web.
Usor de utilizat: Procesul de comanda si inregistrare domenii pe site-ul nostru este foarte rapid si sigur, pentru a inregistra sau transfera un domeniu web.